Zsírbontás, cellulit kezelés

Zsírbontás, cellulit kezelés

A zsírpárnák kialakulásához sok minden hozzájárulhat, mint például a stresszes életmód által kialakult rossz szokások. Az egyoldalú táplálkozás rövid időn belül rányomja külsőnkre a bélyegét. A hízás folyamata nagyon gyors, annál nehezebb a fogyás elérése. A fogyás eredményének hosszabb távú fenntartása pedig a legnehezebb feladat, olykor egész életünkön át egy hatalmas szenvedés.

Azért, hogy ne így érezzük, érdemes az Ultra Cell zsírbontó, egyben alakformáló gép kipróbálása és használata. Ez a berendezés az ultrahang és a rádiófrekvencia jótékony hatását használja ki. Mivel a hatás szinergens, így az eredmény hamar láthatóvá válik.
A kezelés alapvetően két részre osztható. Az egyik része az ultrahangos zsírbontás, a másik a rádiófrekvenciás zsírégetés, az úgynevezett nyirokmasszázs.

Az ultrahang intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, ezek után alakulnak ki a légzsákok. A membrán megbomlását az ütközések okozzák, ennek az lesz a következménye, hogy a sejtben a víz felhevül és megindul a zsír bomlása.

A zsírok bomlásuk során glicerin és zsírsav molekulákra bomlanak. Fontos megemlíteni, hogy a kezelés csupán a bőr alatti zsírréteg sejtjeit érinti. Ennek következtében a kezelés teljes mértékben fájdalommentes.

A kezelés menetének második lépése a rádiófrekvenciás kezelés. Mivel nagyon gyorsan eliminálni kell a szervezetből a megsemmisített sejteket, így a rádiófrekvenciás kezelés sokat segít, hiszen ennek hatására megnő a vér oxigénellátása, valamint megtörténik a zsírsejt kiürítése is. A zsírsejtek gyors és hatékony elkülönítése azért is fontos, mert így nem tudnak a méreganyagok újra felszívódni.

A nyirokrendszer feladata, hogy a kellemetlen káros anyagok ellen védjék szervezetünket. A cellulitisz kialakulása mögött rejtőzhet az is, hogy napjainkban felhalmozódnak a különféle táplálék adalékanyagokból származó veszélyes anyagok szervezetünkben. A cellulitisz leküzdésében is segítségünkre lehet ez a berendezés. Kockázatok nélkül, a biztonságos metodika alkalmazásával már egy óra múlva látható a bőr textúrájának pozitív irányú változása. A kezelés folyamatos ismételt, kúraszerű alkalmazásával elfeledhetjük a cellulitisz okozta panaszokat.