Hajhosszabítás

Hajhosszabítás

Szeretne külsején gyorsan és praktikusan változtatni? Azt vette észre, hogy a stresszel teli napjai megtizedelték hajkoronáját? Érdemes elgondolkodnia egy biztonságos és hatásos módszer kipróbálásán. A hajhosszabbítás a hajdúsítással kombinálva rövid időn belül jelentős pozitív hatást érhet el. Számos tévhit terjedt el a hajhosszabbítással kapcsolatban, de ez mind feledésbe merült már, hiszen a legmodernebb módszerek gyorsak és biztonságosak.
Számos technika alkalmazható, ezek szakszerű megválasztása nagyon fontos, jelentősége nem elhanyagolható, talán a sikeres cél elérésének egyik alapvető feltétele.

A keratinos hőillesztés technikája egyszerű és biztonságos, úgynevezett tincses hajhosszabbítás. A módszer lényege az, hogy a saját hajat apró tincsekre szedjük, majd tincsenként hozzáillesztjük a vendéghajat. Ezt követi a hőkezelés, aminek során egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük a tincseket. Hajhosszabbítás és hajdúsítás céljából ez a technika a legmodernebb, valamint fontos szempont, hogy a legkímélőbb, észrevétlen hajhosszabbítás.
Számos más módszer is alkalmazható, mint a szilikonos mikrogyűrűzés, a hajfelvarrás, valamint a hüvelyes hajhosszabbítás.
Minden említett módszernek megvan az előnye és a hátránya is, ezért érdemes szakemberhez fordulni, mert nagyon fontosak a módszerek kiválasztásánál az egyéni adottságok.