Hajfestés

Hajfestés

A hajfestés metodikája is lehet kíméletes és kevésbé kíméletes, azonban érdemes elgondolkodni azon, hogy hajunk minőségét meddig óhajtjuk fenntartani.
Ha hosszabb ideig szeretnénk dús és jó minőségű, természetesen csillogó hajkoronát, akkor érdemes megismerni a speciális kozmetikai hajfestést, mely ammóniamentes. A hajfestés ezen módja nem csak a megfelelő kellemes színt biztosítja hajunk számára, hanem a hajfesték kiváló tápláló hatóanyag tartalma biztosítja hajunk ápolását is.

Ennek a természetes csúcstechnológiának köszönhető az egyenletes hajszín, valamint a nyugtató és csillapító hatás, mely a hagyományos hajfesték metodikáknál oly gyakran előfordul. A hajfestés folyamán, sőt utána sem érezzük fejbőrünk érzékenységét, az allergiás reakciók megjelenése szinte kizárt.

A kerti körömvirág, a joghurt és a len hármas hatása nyugtat, védi a haj rostjait, valamint selymes tapintást biztosít a hajnak.

A biztonságos hajfestés egyik egyre jobban elterjedt típusa az ózonos-ionos gőzbúra alkalmazása, melynek segítségével nem csak jelentős mértékben lecsökkenthető a hajfestés metódusa, hanem antibakteriális hatású, védi és ápolja a fejbőrt, ezzel kellemes és gyógyító hatással van a hajszálakra. Az uszoda klóros vizének negatív hatása a hajra, kivédhető az ózonos-ionos gőzbúra alkalmazásával, egy pakolással kombinálva 2 perc alatt regenerálódik a haj.