Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek nincs szemöldöke, vagy hiányos, ritkás. Gyakran előfordul olyan eset, amikor baleset nyomát őrzi a szemöldök, esetleg nagyon aszimmetrikus, ilyen esetekben is ajánlott a szemöldöktetoválás.

A szemöldök formája és színe nagyon meghatározó az arc esztétikai megjelenése szempontjából. Nagyon fontos a szemöldök megfelelő ívének megrajzolása, sokat ronthat az arc megjelenésének összhangján. Egy szép ívű és formájú szemöldök magára vonja a tekintetet és mindenképpen fiatalítja is az arcot.

Másodsorban azoknak ajánlott, akik bár elégedettek a szemöldökük vonalával, de szeretik hangsúlyozni, az ívét, a szemöldökük formájának hangsúlyozásával szeretnék arcuk formáját jobbá és tetszetősebbé tenni. Ha csak egy kicsit korrigálni szeretnének, és már unják, hogy örökké ceruzázni kell vagy kozmetikussal festetni, akkor is ajánlott ennek a technikának az alkalmazása..

Az úgynevezett szál- és satír technikával tökéletes szemöldök készíthető. Az eljárás mindössze 2 órát vesz igénybe. A kezelés után a tetovált felületen egy vékony pörk képződik, mely kb. a 4- 5. napon potyog le.