Sminktetoválás

Sminktetoválás

Sokan közülünk minden reggel sminkeléssel bajlódunk, Addig, míg nincsen család, gyerekek, akiket el kell indítanunk időben az iskolába, bekészíteni a megfelelő könyveket, füzeteket, rettenetes rohanásban, félve elkésünk a munkából. Kinek hiányzik ez?

Smink nélkül még sem akarunk elindulni, akkor megoldás lehet az elfoglalt nők számára a sminktetoválás. Először is az jut eszünkbe, hogy mennyi időt spórolhatunk meg, ügyesebbek egy reggel 30 percet, két reggel már 60 percet és így tovább. Ha további számításokat végzünk, megdöbbentőek az eredmények.

Ha el is készítjük időben sminkünket, akkor is számtalan kérdés marad megválaszolatlan, mint például elkenődött-e vajon, jól választottuk – e meg a színárnyalatot. Szaunában, sportedzéseken smink nélkül megjelenni nem nagyon szeretünk. Minden problémára ismét a megoldás a sminktetoválás.

A kozmetikai sminktetoválás lényege, hogy a sminket tartóssá tesszük, nem kell félni a smink elmaszatolódásától, bátran mehetünk sportolni, edzeni, sőt szaunázni is. A tetoválás ezen művelete megoldást jelenthet komolyabb bőrproblémák végleges orvoslására, megoldására is. A Long-Time-Liner sminktetoválás ugyanakkor egy orvosi felhasználási terület, plasztikai sebészettel, valamint bőrgyógyászattal együttműködve. Ez a tevékenység mechanikai-, égési sérülések, műtéti hegek eltüntetésére alkalmas, úgynevezett rekonstrukciós tevékenység.