Pakolások

Pakolások

A kollagén testkezelés az egyik leginkább elterjedt módszer testünk egészségének és szépségének fenntartására. A magas kollagén tartalmú, tápláló testkezelés lassítja a természetes öregedési folyamatot, valamint befolyásolja, és egyben szabályozza a bőr nedvesség tartalmát. A kollagén hatóanyagai segítik a rugalmatlanná vált bőr regenerálódását, ápolják és hidratálják azt. A kollagén kezelésnél használt hatóanyagok a jázmin olaj, bőrfeszesítő szójaprotein, és a selyemprotein. A hatóanyagok használatával nő a bőr feszessége, rugalmassága. Nagy előnye, hogy ajánlott bármely bőrtípushoz. A kezelést a teljes testfelületre alkalmazzuk.

Már őseink is alkalmazták az iszappakolást. Számtalan tudományos kutatás igazolta előnyeit, gyógyhatását. Legelőnyösebb komplex alkalmazása, kiegészítve más kezeléssel, mint például a cellulitisz kezelésével.
A kezelés méregtelenítő hatással van bőrünkre, melynek következtében az visszanyeri eredeti fiatalságát, regenerálódik és rugalmassá válik. A módszer nem alkalmas ugyan a terhességi csík kezelésére, de mindenképp alkalmas annak javítására.
A legdivatosabb testkezelés a Deluxe vörös szőlő testkezelés. A szőlő táplálja és fiatalítja a bőrt, javítja a bőr légzését.
A testkezelés ezen módja nem csak tonizál, hanem  serkenti a vérkeringést, stimulálja az izmokat, rugalmassá teszi a bőrt. A finom krémes pakolással kombinált masszázs kedvelt kényeztető kezelés a hölgyek és különösen az urak számára.