A legújabb Kozmetikai gépek

A legújabb Kozmetikai gépek

A legújabb bőrfeszesítő, zsírbontó kozmetikai gépek rádiófrekvenciával működnek. A cellulit vagy más néven narancsbőr a zsírszövet eloszlási rendellenességével összefüggő esztétikai probléma. A combon és a fenéken található területeket azonban hatékonyan kezelhetjük rádiófrekvenciás kozmetikai géppel. A kezelések során rövid időn belül tapasztalható, hogy a zsírszövetek mérete és a cellulit láthatóan csökkennek, a helyi bőrelváltozások a javuló mikrokeringés hatására eltűnnek. A testkezelés során méregtelenítő krémet használnak, mely könnyen beszívódik, és aktiválja a sejtek anyagcsere folyamatait. A 12C elnevezésű BeneXere termék például vadgesztenyét és tengeri moszatot tartalmaz, ami értágító és stimuláló hatású.

A rádiófrekvenciát sikeresen alkalmazzák az alakformálás területén is. A gép a bőrrétegek hőmérsékletének biztonságos növelése által formálja az izmokat. Ezt a folyamatot a kezelés során az izomszövetek körkörös melegítésével érik el. Természetes kivonatokban gazdag karcsúsító krém egészíti ki a programot, mely a benne lévő koffein zsírégető és az ananász keringést javító tulajdonsága miatt hatásos.

 

A legújabb ultrahangos programok

Ultrahangos hámlasztás során az ultrahang-hullámok alkalmazásával a bőr rugalmasabb és ragyogóbb lesz, a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe. Az ultrahang rezgései víz segítségével távolítják el a bőr elhalt rétegeit, a pórusokban ragadt faggyút, baktériumokat. A kezelés fájdalommentes, és nem okoz semmilyen bőrfelszíni sérülést. Ez a kezelés javítja a bőr mikrokeringését és a szövetek oxigénellátását, hidratáltság. Az ultrahang hullámok meggyorsítják a sejtmozgást is, ezáltal serkentik a sejtregenerálódást és a hámszövet anyagcseréjét.