Gépek

Gépek

Mielőtt szolárium gépet szeretnénk vásárolni, érdemes szakemberhez fordulni. A szolárium gépvásárlás jó befektetés, akár otthoni használatra, akár üzleti célra. Ha már megvásároltuk a berendezést, akkor érdemes szakemberre bízni a beüzemelését. A szoláriumok megfelelő helyének megválasztása rendkívül lényeges feltétel mind a megbízható működés, mind a felhasználó szempontjából. A kabinnak szellőzésre alkalmasnak kell lennie, természetes vagy mesterséges úton (pl: ventilátor alkalmazása).

A szolárium gépek lehetnek fekvő és álló berendezések egyaránt. Az Alisun 200-as olcsó és mégis minőségét tekintve kiváló fejlesztés. Tökéletes barnítási eredményeket érhetünk el vele rövid idő alatt, valamint a barnulást követően a foltosodás szinte kizárt. Kifejezetten alkalmas egy ilyen gép egy vállalkozás elindításához, hiszen ára nem magas, emellett a teljesítménye kiemelkedő.

A Soltron V-30 TANGERINE TOWN álló szolárium gép az előző berendezéshez hasonlóan szintén alkalmas egy vállalkozás beindítására, közép árkategória, azonban teljesítménye kiemelkedő. Bárhol felállítható és folyamatosan üzemeltethető, megbízható szolárium gép.