Flabelos

Flabelos vibrációs edzőgép

Alapvetően az ember életében mindenképp szükség van mozgásra. Rengeteg egészségügyi kockázata van a mozgásszegény életmódnak, de mai rohanó világunkban nem egyszerű megoldani egy héten akár többször is a szükséges testedzést. Emiatt magas a koleszterinünk, elhízunk, ami szintén egészségügyi kockázat.

Régi dilemma, hogy hogyan tudnánk úgy mozogni, hogy ne kelljen az edzőtermekben senyvednünk és ne vigyen el órákat napunkból. Erre kiválóan alkalmas a Flabelos vibrációs edzőgép.

A Flabelos-t OTO Flabelos ausztrál professzor fejlesztette ki.

A Flabelos vibrációs edzőgép egy mozgásterápiás alakformáló készülék. Nagyjából 10perc egy kezelés, mely felér 45-50 perc edzőtermi testedzéssel. A Flabelos billegő padján állva minden izmunkat stimulálja az egyensúly megőrzésére, így igen intenzív mozgásra sarkalja az egész testet.

Rengeteg jótékony hatást sorolhatnánk fel, melyet a Flabelos használata eredményez, például a kardio vaszkuláris rendszert is dolgoztatja, de nem terheli túlságosan, az izmokat tonizálja, idegrendszerünket stimulálja, javítja koordinációnkat, így nem csoda, hogy test szerte hatékony edzőmunkát végezhetünk segítségével. Így akár a teljes edzésmunka helyettesíthető.

Orvosi szempontból a fenti egészségügyi hatások mellett a betegségből lábadozók is használhatják, így a gyógyulás is gyorsítható.

A Falbelos akár minden nap, napi 10-20 perces adagokban használható. Hogy kinek mennyire hatékony, az természetesen sok mindentől függ. Például az egyén testalkatától, hogy e mellett milyen és mennyi egyéb testmozgásokat végez és természetesen a táplálkozás is sokat számít.

De valószínűleg néhány hét elteltével már mindenkinél érezhető változások észlelhetők.

Ajánljuk mindazoknak, akiknek nincs idejük vagy kitartásuk a napi edzéstermi vagy futópályán végzett edzésekhez, akik irodai, mozgásszegény életmódot élnek, akiknek az orvos nem javasolja a különböző, komolyabb mozgással járó edzésmunkát, de összességében mindenkinek csak használhat a Flabelos vibrációs edzőgép.