Anti-Aging Skin Therapy System

Anti-Aging Skin Therapy System

Az Anti-Aging Skin Therapy System az öregedés különböző jeleinek visszafordítására kifejlesztett, klinikailag tesztelt rendszer.

Hatásmechanizmusa röviden:

vízmegkötő anyagokkal hidratál
csökkenti a barázdák és ráncok láthatóságát
finomítja a bőr állagát
javítja a bőrtónust
egyenletesebb árnyalatot kölcsönöz
elősegíti a bőrsejtek megújulását
jelentősen növeli a bőr hidratációs szintjét
javítja a bőr védelmi rendszerét
antioxidáns védelmet nyújt

Anti-Aging Skin Therapy System

Lehetőség van már egyéni arcfiatalító program kidolgozására. Az új VISIA rendszer segítségével igen alapos kielemzés végezhető, melynek előnye egy személyre szabott arcfiatalító program összeállítása.

A mérés lényege az, hogy több ezer azonos korú és bőrtípusú páciens adatait rögzíti, melynek összehasonlítására képes a készülék, majd a vendég adatait az adatbázisban található értékekkel hasonlítja össze. A rendszer több spektrumú képalkotó eljárásával és analizáló programja segítségével egyaránt elemzi a páciens bőrének felszínét és felszín alatti rétegét is, ezáltal egy tiszta, több dimenziós képet nyújt a kezelőorvos számára.

A VISIA™ következő 6 meghatározó szempont alapján gyűjt vizuális információt az arc bőréről: ráncok, pattanások, pórusok, színegyenletesség, a pórusokban található baktériumok, valamint az UV-károsodás nyomai.

Az ilyen formában elkészült komplex elemzés alapján a páciensnek egyénre szabott arcfiatalító programot tudnak ajánlani a szakemberek. Természetesen ezt kiegészítik speciális bőrápoló tanácsokkal is. A VISIA™ rendszere előnye nem csak az egyénre szabott arcfiatalító program megalkotása, hanem a nyomon követés lehetősége is. Ennek megfelelően elmondhatjuk, hogy felbecsülhetetlen segítség az esztétikai szakemberek kezében, hisz az egész arcfiatalodás folyamatának objektív nyomon követésére alkalmas, és az adott kezeléssor hatékonyságának bizonyítására is kiválóan megfelel.