Legújabb divat

Legújabb divat

BB krém

Szinte minden bőrtípusra és bőrproblémára fejlesztettek ki különböző BB krémeket, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, még a legérzékenyebb bőrűek is! S ha a teljes arcápolást nem is helyettesítik, az arctisztítók és egyéb bőrápolók hatását a bennük rejlő vitaminoknak és hatóanyagoknak köszönhetően jelentősen felerősítik.


Mindenki hallott már és nagyon sokan alkalmazzák is az alapozókat. A BB krém is hasonló funkciót tölt be, tehát elfedi a bőrhibákat, azonban jóval több egy szimpla alapozónál.  A BB krém rengeteg olyan anyagot tartalmaz, mely igen jótékony hatású a bőr ápolása és fiatalítása szempontjából.

Vitaminok, hidratáló anyagok, ránctalanítót, uv-védő szert is tartalmaz, így nyugodtam mondhatjuk, hogy multifunkciós, több az egyben hatású.

A krém neve a Blamish Balm –ból adódik, melynek hevenyészett fordítása nagyjából ennyi: hiba balzsam, mivel a bőr hibáinak kijavítására szolgál.

A BB krém elterjedését tulajdonképpen a véletlennek köszönhetjük. Elődjét már régóta használjuk lézeres kezelések, beavatkozások utáni regeneráció céljából. De széles körben akkor lett elfogadott és használatos, mikor egy színésznő a vele készített interjú során ecsetelte annak jótékony hatását a börre. Ebből is látszik, hogy a reklám mennyire fontos.

A BB krémnek igen sokféle típusát alkották meg, mindenkinek a bőrtípusának a legmegfelelőbbet kell kiválasztania. Létezik zsíros bőr, száraz bőr, normál bőr, idősebb bőr ápolására szolgáló termékek is.

Ezen kívül megkülönböztetünk hideg és meleg típusú bőrt, melyek színe eltérő, így ennek a kritériumnak is megfelelő krémet alkalmazzon.

Gyermekeknek nem ajánljuk, viszont férfiak ugyan úgy használhatják, mint a hölgyek.

A hozzászólások le vannak tiltva.